lauantai 16. kesäkuuta 2012

Two down, four more to go!

Päivä alkoi Frontside Ollien soidessa, jonka jälkeen suuntasimme aamupalalle. Aamupalan jälkeen pidettiin aamujumis ulkona, valokuvausryhmän suunnittelemena ja toteuttamana jossa puhuttiin adventista. Puoli kymmenen alkoi ensimmäinen oppitunti Jeren vetävänä, jossa käsiteltiin omatuntuoa ja syntiä.


Tässä on meidän ulkokirkko, jossa pidimme Jumiksen aamulla

Lounaallla söimme kalapihvejä ja perunoita, tillikastikkeen kera, jonka jälkeen olikin odotettu vapaa-aika.

Vapaa-ajalla pelailimme biljardia.

Vapaa-ajan jälkeen pidimme omissa isosryhmissä raamikset ulkona puhuen Laupias Samarialaisesta sekä vertauksista. Olympialajina tänään oli Kananmunakuljettimen tekoa, ryhmät suoritti tehtävän hyvin, lukuunottamatta yhtä rikkoutunutta kananmunaa. Kahvilla saimme munkkia ja mehua/kahvia.

Kahvin jälkeen puimme pitkät housut sekä hyvät kengät jalkaan ja suuntasimme kohti kuusimetsää, jossa meitä odotti haaste. Silmät sidottiin kaikilta, ja tehtävänä oli löytää oma ryhmä kasaan pelkästään sovitulla merkeillä, joka jokaisella ryhmällä oli oma, puhua ei saanut. Tehtävä oli osalle haastava, ja osalle helpompi, mutta siitä huolimatta kaikki löysi oman ryhmän kasaan puolessatoista tunnissa. Kuuman ja rankan kuusimetsäreissun jälkeen suuntasimme viileään veteen, osa uimaan saakka ei uskaltanut ja osa taas juoksi innoissaan veteen. Ruoka-aika oli taas ja söimme mahat kylläisiksi.

Vaikka olemme olleet vasta kaksi päivää täällä, olemme kokeneet paljon uutta ja jännittävää, toivottavasti loppuviikko jatkuu samalaisena. Koska olemme olleet vasta vähän aikaa täällä, niin vielä mitään rutiinia ei ole järjestynyt, eli huomenna voi tapahtua mitä vain!
  
  
 Kärpästä etsiessä bongasimme muurahaisen..Kärpästä etsitään vielä.

Tässä on rakennus, johon olemme leiriytyneet.


Terveisin Jetta, isonen ja Ella, leiriläinen sekä kuvat blogiin valitsi leiriläiset Teija ja Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti