tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lähellä leirin loppua


 
Aamujumalanpalveluksessa aiheena 
oli pitkäperjantai.Oppitunnilla opiskelimme Pyhästä Hengestä, ja toisella oppitunnilla pojat ja tytöt saivat keksiä ryhmissä kysymyksiä toiselle sukupuolelle. Siitä ei sen enempää.

Mediariparilla oleminen on ollut varmasti samantyylistä kuin missä tahansa muulla riparilla, mutta olemme käsitelleet enemmän mediaa, kuin muut ripariryhmät.
Kaikki ovat oppineet jotakin uutta mediasta. Jotkut ovat oppineet käyttämään blogia, jotkut kirjoittamaan mielipidekirjoituksia ja haastatteluita, jotkut ottamaan videota ja valokuvia ja muokkaamaan niitä. Kaikki ovat siis oppineet jotain uutta. Sosiaalinen media ja bloggaaminen on tuntunut kaikista kivalta, mutta välillä hieman haastavalta. 



On kivaa, että olemme saaneet jakaa nettiin muiden nähtäväksi kuvia ja tekstejä päivien tapahtumista. Perheitä ja varmasti monia ulkopuolisiakin ihmisiä kiinnostaa, millaista jollain riparilla on ollut ja miten sujuu.

On mukavaa jakaa kokemuksia ja muistoja julkisesti, koska nämä muistot, mitä meille tältä leiriltä jää, ovat ainutlaatuisia ja ikuisesti muistoissa pysyviä asioita.

Ikävää, että seurakunnan viestintäporukan jäsenet lähtevät täältä jo huomenna, sillä he ovat opettaneet meille paljon uutta ja heidän kanssaan on ollut mukavaa työskennellä. Kiitämme heitä.

Koko leirin tunnelma on ollut hyvä ja rento. Ketään ei ole syrjitty ryhmästä ja juttua on lentänyt kaikin päin. Kyselimme leiriläisiltä ja muilta leirillä mukana olleilta fiiliksiä leiristä.

Tiivistettynä: väsymyksestä huolimatta kaikilla on ollut kivaa ja leiri on ollut hyvä. Muutama isonen kertoi, että leiri on paras, missä he ovat koskaan olleet. Kaikille jää varmasti haikea mieli, kun leiri loppuu näin pian.

Suurin osa on saanut uusia ystäviä, joiden kanssa he tulevat varmasti näkemään myöhemminkin riparin ja konfirmaation jälkeen. Kaikille jää hyviä muistoja leiristä ja moni varmasti haluaisi takaisin. Ripari on ollut onnistunut! 


Lopuksi haluamme rukoilla:


Rakas Taivaan Isä
Kiitos, että olemme saaneet olla riparilla turvallisin mielin ja kaikilla on ollut hauskaa.
Kiitämme sinua siitä, että olemme saaneet ainutlaatuisen kokemuksen olla mediariparilla ja oppia paljon uutta mediasta. Toivomme, että kaikille jäisi mieleen nämä muistot ja ihanat ihmiset tältä leiriltä. On ihanaa, että perheemme ovat saaneet olla turvassa sillä aikaa, kun me olemme pitäneet hauskaa täällä. Pyydämme sinulta siunausta viimeisiin leiripäiviin, jotka toivottavasti sujuvat yhtä hyvin ja hauskasti kuin nämä päivät tähän asti.

AAMEN


-Teija ja Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti