sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Jumis Jukolan kanssa


Tänään kello 9:30 meillä oli yhteinen jumalanpalvelus Holma 1 ripariryhmän kanssa. Siellä molemmista leireistä riparilaiset pitivät saarnoja, esirukouksen, yms. Holma 2 ryhmästä lähti reilusti kovempi lauluääni kuin Holma 1 ryhmästä. Tunnelma oli rauhallinen ja tiivis, vaikka ihmisiä oli yli 50.



Oli "pikkasen" täyttä.
 
Aamuoppitunnilla kiertelimme erilaisissa pisteissä, joissa isoset lukivat raamatusta osia ja auttoivat meitä rentoutumaan. Tunnelma oli siis hiljainen ja rento. Pisteissä oli mm. makoilua patjoilla ja rentouttavaa musiikkia, kiviin kalojen piirtämistä, paperille synnin kirjoittaminen, jonka jälkeen paperi poltettiin takassa. Jokaisessa pisteessä isonen luki Raamatusta pienen pätkän.


Korvasimme päivällä raamiksen Vantaan Lauri – lehden kansikuvan äänestyksellä.
 



Olympialaisissa saimme aivopähkinän, jossa piti selvittää, kuinka saadaan kuljetettua tietty määrä ihmisiä yms. pienelle saarelle mahdollisimman vähin kuljetuksin. Tulokset voittajajoukkueesta selviää myöhemmin.
 

Blogiryhmä päivittää, extraajana Markus.


Toisella oppitunnille keskustelimme alkoholista,tupakasta ja niiden vaikutuksista. Mielipiteitä oli monia ja aiheet olivat suhteellisen vakavia. Kaikille jäi varmasti jotain mieleen.




Päivä on sujunut rennosti ja kaikilla on varmasti ollut hauskaa sateesta riippumatta. Toivottavasti loppuleiri sujuu yhtä hyvin.

Terveisin leiriläiset: Teija,Jasmin ja Markus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti